Välkommen till Corthom System

För att skapa automation som ger hög produktivitet, hög kvalité, och god lönsamhet krävs kreativa människor. De i sin tur behöver produkter som är smarta, enkla att använda och har bra kvalité.

Våra produkter används vanligtvis inom fastighetsautomation, industriautomation, processindustri och maskinautomation. Som svar på de behov som kan uppstå har vi ett antal olika produkter som vi tror kan vara till hjälp och en del av lösningen.

ex9080d

Vi har exempelvis ett stort antal mät- och kontrollenheter för analoga och digitala system. Våra moduler tar hand om signaler från olika typer av givare och skickar signalerna vidare via olika typer av industriella nätverk. Signalerna kan skickas långa sträckor över exempelvis Ethernet, USB, Modbus, RS485/422/232. Det är inte ovanligt att ett och samma system skickar signaler via olika typer av medie. Vi har därför också trådad och trådlös omvandling mellan olika typer av nätverk. Exempelvis Ethernet, RS485/422/232, Modbus, fiberoptik, WIFI, GSM/GPRS eller Zigbee. 

Datorer är givetvis också en viktig del i industriell automation. Vi har datorer att bygga in i paneler, med touchskärm, datorer som är rena boxar med förinstallerat operativsystem eller datorer som är nakna kort, redo att användas. De kan beställas med förinstallerad Windows CE 7, Android eller Ubuntu (Linux) med enkel setup.

Valet är helt beroende på ert behov, kontakta oss gärna så skall vi försöka hjälper er hitta den bästa lösningen för er. För att välja produkttyp använd menyn till vänster för att läsa mer om en specifik produkt.

 

Corthom systems mission är att erbjuda lösningar som kan göra varje arbetsdag enklare och mer tidsbesparande än den föregående arbetsdagen.

 

Titta in på våra produktsidor för mer information om våra erbjudanden och lösningar.

Produktivitet, system integration, kvalité och smart konstruktion

Ökad produktivitet, enkelt att integrera i ett system, hög kvalité och smart konstruktion och design är några goda anledningar att välja våra lösningar. Dessutom ger vi support och service utöver det vanliga.

 

921109543 mm

93715